آگاهسازیها
پاککردن همه
حرفه یا شغل - Proffesions
1
کاربران
0
Reactions
3,672
نمایش
شروع کننده موضوع ۲۸/۰۵/۱۴۰۱ ۷:۲۹ ب.ظ
World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® Classic™ Profession Mining
آموزش ساده ترین و سریع ترین راه برای افزایش مهارت حرفه معدن کاری در ورلد آف وارکرافت خشم لیچ کینگ
در ابتدا باید حرفه ی معدن کاری را از مربی خود بیاموزید
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 0 - 300 برای دسته آلیانس ها
Geofram Bouldertoe in Ironforge.
Gelman Stonehand in Stormwind City.
Kurdram Stonehammer in Darkshore.
Matt Johnson in Duskwood.
Yarr Hammerstone in Dun Morogh.
Pikkle in Tanaris.
Muaat in The Exodar.
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 0 - 300 برای دسته هورد ها
Makaruin Orgrimmar.
Brom Killian in Undercity.
Brek Stonehoof in Thunder Bluff
Johan Focht in Silverpine Forest.
Krunn in Durotar.
Pikkle in Tanaris.
Belil in Silvermoon City.
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 300 - 375 برای دسته آلیانس ها
Hurnak Grimmord
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 300 - 375 برای هورد ها
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 375 - 450 برای دسته آلیانس ها
Grumbol Stoutpick in Howling Fjord.
Fendrig Redbeard in Borean Tundra
نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 375 - 450 برای هورد ها
Jonathan Lewisin Howling Fjord.
Brunna Ironaxe in Borean Tundra
برای شروع اگر به اندازه کافی در بازی طلا یا همان گلد دارید به راحتی میتوانید از بازرچه بازی سنگ معدنی بخرید و با زوب کردن آنها به سطح 290 برسید
بیشتر دستور العمل های ذوب زرد یا سبز هستند، بنابراین من نمی توانم تعداد دقیق سنگ معدنی را که شما نیاز دارید لیست کنم. اینها همه اعداد تقریبی در زیر است.
این امکان وجود دارد که در صورت بدشانس بودن در کسب مهارت، به سنگ معدن بیشتری نیاز داشته باشید.
این امکان وجود دارد که در صورت بدشانس بودن در کسب مهارت، به سنگ معدن بیشتری نیاز داشته باشید.
سطح مهارت مورد نیاز
|
نوع و مقدار سنگ معدنی که باید با طلا یا همان گلد از بازرچه در بازی بخرید |
1-65 | 110-130x |
65-75 | 70x |
75-105 | 70x |
105-125 | 25-35x |
125-155 | 50-65x |
155-175 | 20-25x |
175-200 | 40x |
200-230 | 170-240x |
230-250 | 30-40x |
250-290 | 140-190x |
توجه: داشته باشید بعد از هر مرحله بالا رفتن سطح مهارت شما در معدن کاری باید برای یاد گیری آموزش جدید به نزد مربی معدن کار بروید
و آموزش و سطح مهارت جدید رو از او بیاموزید.
و آموزش و سطح مهارت جدید رو از او بیاموزید.
در صورت نداشتن طلا یا همان گلد در بازی شما باید برای بالا بردن سطح مهارت خود به سرزمین های مختلف که در ادامه توضیح خواهم داد بروید و در آنجا معدن کاری کنید.
توجه: فراموش نکنید که یک Mining Pick از فروشنده تامین معدن در نزدیکی مربی خود خریداری کنید!
لازم نیست آن را تجهیز کنید، اما باید آن را در موجودی خود داشته باشید.
توجه: مطمئن شوید که جستجوگر Find Minerals را در نقشه کوچک خود روشن کرده اید!
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 0-65 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 0 تا 65 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Elwynn Forest سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها
بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخال هر دو غار شود خطر مرگ و وقت تلف شدن
سرزمین Darkshore سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها
سرزمین Dun Morogh سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها
دو مسیر وجود دارد بهتر است یکی را انتخاب کنید و دور همون به جسجوی سنگ معدنی بگردید.
سرزمین Durotar سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها
پس از عبور از Razor Hill، قبل از اینکه به پایین بپرید، به داخل غار مشخص شده در نقشه بروید!
سرزمین Mulgore سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها
پیدا کردن خروجی اولین باری که به قار میروید می تواند یک کابوس باشد، بنابراین من یک نقشه کوچک اضافه کردم. شما این نقشه را در بازی نخواهید دید،
زیرا از پچ Cataclysm است، اما چیدمان یکسان است. بری خروج حتما به هر گوشه غار که در نقشه مشخص کردم بروید حتما به هر گوشه غار بروید!
بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخیال غار ها شود خطر مرگ و وقت تلف شدن.
بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخیال غار ها شود خطر مرگ و وقت تلف شدن.
سرزمین Tirisfal Glades سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 65-125 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 65 تا 125 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 65 تا 125 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سنگ معدنی که در این مناطق یافت می شود.
سرزمین Hillsbrad Foothills سطح مهارت 65 تا 125
دیگه نگم بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخیال غار ها شود خطر مرگ و وقت تلف شدن.
سرزمین Redridge Mountains سطح مهارت 65 تا 125
سرزمین Ashenvale سطح مهارت 65 تا 125
سرزمین The Barrens سطح مهارت 65 تا 125
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 125-175 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 125 تا 175 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 125 تا 175 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Arathi Highlands سطح مهارت 125 تا 175
سرزمین Desolace سطح مهارت 125 تا 175
سرزمین Thousand Needles سطح مهارت 125 تا 175
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 175-245 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 175 تا 245 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 175 تا 245 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین The Hinterlands سطح مهارت 175 تا 245
سرزمین Tanaris سطح مهارت 175 تا 245
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 245-275 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 245 تا 275 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 245 تا 275 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Un'Goro Crater سطح مهارت 245 تا 275
سرزمین Blasted Lands سطح مهارت 245 تا 275
سرزمین Felwood سطح مهارت 245 تا 275
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 275-300 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 275 تا 300 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 275 تا 300 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Felwood سطح مهارت 275 تا 300
سرزمین Felwood سطح مهارت 275 تا 300
همه این یادداشتهای زیر برای بازیکنان زیر سطح 70 است. اگر در حال حاضر در سطح حداکثر هستید، فقط از آنها چشم پوشی کنید، میتوانید کل نقشه را بدون مشکل فارم کنید.
کشتن اوباش در این غار چندان سخت نیست، بنابراین برای اکثر کلاس ها ارزش فارم کردن را دارد. (بستگی به قدرت آیتم شما دارد)
اکثر کلاس ها می توانند حداقل به قسمت اول غار بدون کشیدن آگرو وارد شوند. بسته به تجهیزات خود می توانید بیشتر به داخل غار وارد شوید.
نخبگان زیادی در داخل این تنگه در حال گشت زنی هستند، اما معمولاً می توانید بدون کشیدن آگرو از اکثر آنها عبور کنید. گاهی اوقات باید 1 یا 2 نفر را بکشید.
این منطقه برای اکثر بازیکنان توصیه نمی شود زیرا فارم کردن در اینجا بدون مردن سخت است. واقعاً به کلاس شما و تجربه شما در اجتناب از اوباش بستگی دارد.
کشتن اوباش در این غار چندان سخت نیست، بنابراین برای اکثر کلاس ها ارزش فارم کردن را دارد. (بستگی به قدرت آیتم شما دارد)
اکثر کلاس ها می توانند حداقل به قسمت اول غار بدون کشیدن آگرو وارد شوند. بسته به تجهیزات خود می توانید بیشتر به داخل غار وارد شوید.
نخبگان زیادی در داخل این تنگه در حال گشت زنی هستند، اما معمولاً می توانید بدون کشیدن آگرو از اکثر آنها عبور کنید. گاهی اوقات باید 1 یا 2 نفر را بکشید.
این منطقه برای اکثر بازیکنان توصیه نمی شود زیرا فارم کردن در اینجا بدون مردن سخت است. واقعاً به کلاس شما و تجربه شما در اجتناب از اوباش بستگی دارد.
سرزمین Burning Steppes سطح مهارت 275 تا 300
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 300-350 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 300 تا 350 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 300 تا 350 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Hellfire سطح مهارت 300 تا 325 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
سرزمین Hellfire سطح مهارت 300 تا 325 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه ندارن
سرزمین Zangrmarsh سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز ندارن
سرزمین Terokkar Forest سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز ندارن
سرزمین Terokkar Forest سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 350-450 توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 350 تا 450 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 350 تا 450 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.
سرزمین Borean Tundra سطح مهارت 350 تا 400 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
سرزمین Howling Fjord سطح مهارت 350 تا 400 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
سرزمین Sholazar Basin سطح مهارت 400 تا 450 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
سرزمین Storm Peals سطح مهارت 400 تا 450 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن
امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.

این موضوع در 3 سال قبل توسط بهروز اصلاح شد