انجمن و بازارچه وارکرفت ۹۸

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

آموزش 0 -450 حرفه معدن کاری در لیچ کینگ

1 ارسال ها
1 کاربران
0 Reactions
3,672 نمایش‌
(@behrouz-btsgmail-com)
Eminent Member کاربر
عضو شده: 3 سال قبل
ارسال‌: 15
شروع کننده موضوع  

World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® Classic™  Profession Mining 

آموزش ساده ترین و سریع ترین راه برای افزایش مهارت حرفه معدن کاری در ورلد آف وارکرافت خشم لیچ کینگ

در ابتدا باید حرفه ی معدن کاری را از مربی خود بیاموزید

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 0 - 300 برای دسته آلیانس ها

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 0 - 300 برای دسته هورد ها

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 300 - 375 برای دسته آلیانس ها 
Hurnak Grimmord

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 300 - 375 برای هورد ها

Krugosh

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 375 - 450 برای دسته آلیانس ها 

نام و نشانی مربی معدن کاری از سطح 375 - 450 برای هورد ها

برای شروع اگر به اندازه کافی در بازی طلا یا همان گلد دارید به راحتی میتوانید از بازرچه بازی سنگ معدنی بخرید و با زوب کردن آنها به سطح 290 برسید
بیشتر دستور العمل های ذوب زرد یا سبز هستند، بنابراین من نمی توانم تعداد دقیق سنگ معدنی را که شما نیاز دارید لیست کنم. اینها همه اعداد تقریبی در زیر است.
این امکان وجود دارد که در صورت بدشانس بودن در کسب مهارت، به سنگ معدن بیشتری نیاز داشته باشید.

سطح مهارت مورد نیاز
برای ذوب کردن 

نوع  و مقدار سنگ معدنی که باید با طلا یا همان گلد از بازرچه در بازی بخرید

1-65 110-130x Smelt Copper 
65-75 70x Smelt Tin 
75-105 70x Smelt Bronze 
105-125 25-35x Smelt Silver 
125-155 50-65x Smelt Iron 
155-175 20-25x Smelt Gold 
175-200 40x Smelt Mithril 
200-230 170-240x Smelt Mithril 
230-250 30-40x Smelt Truesilver 
250-290 140-190x Smelt Thorium 

توجه: داشته باشید بعد از هر مرحله بالا رفتن سطح مهارت شما در معدن کاری باید برای یاد گیری آموزش جدید به نزد مربی معدن کار بروید
و آموزش و سطح مهارت جدید رو از او بیاموزید.

در صورت نداشتن طلا یا همان گلد در بازی شما باید برای بالا بردن سطح مهارت خود به سرزمین های مختلف که در ادامه توضیح خواهم داد بروید و در آنجا معدن کاری کنید.

توجه: فراموش نکنید که یک  Mining Pick از فروشنده تامین معدن در نزدیکی مربی خود خریداری کنید!
لازم نیست آن را تجهیز کنید، اما باید آن را در موجودی خود داشته باشید.

توجه: مطمئن شوید که جستجوگر  Find Minerals را در نقشه کوچک خود روشن کرده اید!

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 0-65  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 0 تا 65 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید.  
 Copper Ore سنگ معدنی که در این مناطق یافت می شود.

سرزمین Elwynn Forest سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها
بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخال  هر دو غار شود خطر مرگ و وقت تلف شدن 

سرزمین Darkshore سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها

سرزمین Dun Morogh سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته آلیانس ها
دو مسیر وجود دارد بهتر است یکی را انتخاب کنید و دور همون به جسجوی سنگ معدنی بگردید.

سرزمین Durotar سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها

پس از عبور از Razor Hill، قبل از اینکه به پایین بپرید، به داخل غار مشخص شده در نقشه بروید!

سرزمین Mulgore سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها
پیدا کردن خروجی اولین باری که به قار میروید می تواند یک کابوس باشد، بنابراین من یک نقشه کوچک اضافه کردم. شما این نقشه را در بازی نخواهید دید،
زیرا از پچ Cataclysm است، اما چیدمان یکسان است. بری خروج حتما به هر گوشه غار که  در نقشه مشخص کردم بروید حتما به هر گوشه غار بروید!
بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخیال  غار ها شود خطر مرگ و وقت تلف شدن.

سرزمین Tirisfal Glades سطح مهارت 0 تا 65 مناسب برای دسته هورها

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 65-125  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 65 تا 125 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
 Tin Ore
 Copper Ore

Silver Ore
سنگ معدنی که در این مناطق یافت می شود.

سرزمین Hillsbrad Foothills سطح مهارت 65 تا 125

دیگه نگم بازیکنان سطح (LVL) پایین باید بیخیال  غار ها شود خطر مرگ و وقت تلف شدن.

سرزمین Redridge Mountains سطح مهارت 65 تا 125

سرزمین Ashenvale سطح مهارت 65 تا 125

سرزمین The Barrens سطح مهارت 65 تا 125

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 125-175  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 125 تا 175 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
 Iron Ore
 Tin Ore
 Gold Ore
سرزمین Arathi Highlands سطح مهارت 125 تا 175

سرزمین Desolace سطح مهارت 125 تا 175

سرزمین Thousand Needles سطح مهارت 125 تا 175

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 175-245  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 175 تا 245 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
Mithril Ore
Truesilver Ore

سرزمین The Hinterlands سطح مهارت 175 تا 245

سرزمین Tanaris سطح مهارت 175 تا 245

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 245-275  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 245 تا 275 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
Mithril Ore
Truesilver Ore

سرزمین Un'Goro Crater سطح مهارت 245 تا 275

سرزمین Blasted Lands سطح مهارت 245 تا 275

سرزمین Felwood سطح مهارت 245 تا 275

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 275-300  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 275 تا 300 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
Thorium Ore
Mithril Ore

سرزمین Felwood سطح مهارت 275 تا 300

سرزمین Felwood سطح مهارت 275 تا 300
همه این یادداشت‌های زیر برای بازیکنان زیر سطح 70 است. اگر در حال حاضر در سطح حداکثر هستید، فقط از آنها چشم پوشی کنید، می‌توانید کل نقشه را بدون مشکل فارم کنید.
کشتن اوباش در این غار چندان سخت نیست، بنابراین برای اکثر کلاس ها ارزش فارم کردن را دارد. (بستگی به قدرت آیتم شما دارد)
اکثر کلاس ها می توانند حداقل به قسمت اول غار بدون کشیدن آگرو وارد شوند. بسته به تجهیزات خود می توانید بیشتر به داخل غار وارد شوید.
نخبگان زیادی در داخل این تنگه در حال گشت زنی هستند، اما معمولاً می توانید بدون کشیدن آگرو از اکثر آنها عبور کنید. گاهی اوقات باید 1 یا 2 نفر را بکشید.
این منطقه برای اکثر بازیکنان توصیه نمی شود زیرا فارم کردن در اینجا بدون مردن سخت است. واقعاً به کلاس شما و تجربه شما در اجتناب از اوباش بستگی دارد.

سرزمین Burning Steppes سطح مهارت 275 تا 300

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 300-350  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 300 تا 350 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
Fel Iron Ore IconFel Iron
Mote of Earth IconMote of Earth
Mote of Fire IconMote of Fire
Eternium Ore Icon
Eternium Ore
Khorium Ore Icon
Khorium Ore

سرزمین Hellfire سطح مهارت 300 تا 325 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

سرزمین Hellfire سطح مهارت 300 تا 325 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه ندارن

سرزمین Zangrmarsh سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز ندارن

سرزمین Terokkar Forest سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز ندارن

سرزمین Terokkar Forest سطح مهارت 325 تا 350 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

بهترین مناطق برای بالا بردن سطح مهارت معدن کاری از 350-450  توجه پیشنهاد میکنم ابتدا در بازی به آخرین سطح قهرمان خود(LVL 80) برسید بعد برید دنبال معدن کاری
شما میتوانید از این مناطق ذکر شده برای سطح 350 تا 450 نزدیک ترین منطقه رو به خود انتخاب کنید. 
 Cobalt Ore
 Saronite Ore
 Titanium Ore

سرزمین Borean Tundra سطح مهارت 350 تا 400 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

سرزمین Howling Fjord سطح مهارت 350 تا 400 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

سرزمین Sholazar Basin سطح مهارت 400 تا 450 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

سرزمین Storm Peals سطح مهارت 400 تا 450 مسیر پیشنهادی برای کسانی که اجازه پرواز دارن

امیدوارم این آموزش برای شما مفید واقع شده باشد.

این موضوع در 3 سال قبل توسط بهروز اصلاح شد

نقل‌قول
اشتراک: